Шістьох патрульних Львова підозрюють у вбивстві відвідувача грального закладу

27155-1_large

Вчора Галицький районний суд містаЛьвова обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту та відсторонення від служби для шістьох працівників патрульної поліції Львівської області.

Вчора Галицький районний суд міста Львова обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту та відсторонення від служби для шістьох працівників патрульної поліції Львівської області.

Їм оголосили підозру у вбивстві з необережності та перевищенні службових повноважень. Патрульним загрожує до 10 років ув’язнення.

«Ми прозорі і відкриті. Нам нічого приховувати. Хлопці, які є підозрюваними, неодноразово відзначалися за сумлінну службу. Затримували озброєних злочинців, визволяли заручників. У них відмінна характеристика. Ми вважаємо зажорстким запобіжний захід, адже три місяці слідства довели нашу відкритість та співпрацю щодо всебічного об’єктивного розслідування. Закликаємо всіх небайдужих взяти на громадський контроль цю справу» - наголосив начальник Управління патрульної поліції у Львівській області Роман Пилипенко.

Нагадаємо, 9 лютого патрульні під час відпрацювання лотерейних закладів, в одному з них виявили у хлопця пакет з невідомою речовиною. 22-річний львів’янин швидко поклав його до рота і спробував піти. Патрульні затримали його і вмовляли виплюнути пакет, однак хлопець ковтнув його. Усі спроби дістати сторонній предмет виявилися невдалими. Хлопець знепритомнів. Інспектори викликали швидку і почали надавати домедичну допомогу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: