У Кабулі в результаті серії вибухів загинули семеро людей

1111

У столиці країни Кабулі в середу, 9 травня, в результаті серії вибухів загинуло сім осіб.

Про це повідомляє DW.

Зазначається, що тільки в результаті нападу двох смертників на поліцейський відділок в районі Дашт-е-Барчі загинули двоє поліцейських, один мирний житель і чотири бойовики терористичного угруповання «Ісламська держава» (ІД).

«Спочатку два смертники вчинили самопідрив. За ним послідувало бойове зіткнення між терористами і поліцейськими, в ході якого загинули ще два бойовики ІД. Район Дашт-е-Барчі населений переважно хазарами-суннітами. Відповідальність за напад узяло на себе угрупування «Ісламська держава», - йдеться в повідомленні.

Між тим в центральному районі Кабула - Шар-е-Нав - прогриміли два вибухи біля головного входу в поліцейський відділок, повідомив представник МВС Афганістану. Потім бойовики обстріляли будівлю ділянки і офіси інших організацій. Повідомляється про шістьох поранених. Хто стоїть за цим нападом і що саме було метою бойовиків, поки не встановлено.

У Шар-е-Наві, окрім поліцейського відділка, знаходяться будівлі Афганського міжнародного банку, телекомунікаційної фірми Etisalat і інших приватних компаній і організацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: