Австралія дасть понад 50 мільйонів доларів на розслідування катастрофи МН17

katastrofa-mn17-vo-frantsii-prizvali-rossiju-sotrudnichat-so-sledstviem-foto-nstarikovru_rect_4b67e4ba6b05f2d2c02144ffad63c735
Фото: Podrobnosti

Уряд Австралії виділить понад 50 мільйонів доларів на забезпечення потреб кримінального розслідування у Нідерландах катастрофи МН17.

Про це повідомили в прес-службі МЗСіТ Австралії, передає Укрінформ.

«Уряд Тернбулла продовжує домагатися справедливості для жертв рейсу MH17. Ми надамо 50,3 млн дол. протягом чотирьох років, щоб підтримати голландське правосуддя щодо притягнення винних до відповідальності та допомогти близьким (жертв) взяти участь у судовому розгляді», - йдеться у заяві міністра закордонних справ Австралії Джулі Бішоп.

Згадане фінансування закладено у проект федерального бюджету Австралії на 2018-2019 роки, який днями внесла на розгляд парламенту урядова коаліція.

«Фінансування також передбачає продовження роботи посольства Австралії в Києві та додаткові ресурси для підтримки участі Австралії в обвинуваченні», - сказано в бюджетних документах.

Ухвалення країнами учасницями Слідчої групи позитивних рішень щодо фінансування роботи нідерландського судочинства у справі МН17 є важливим кроком для ефективного продовження розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: