На Львівщині за добу знайшли три боєприпаси часів Другої світової війни

630_360_1511519698-3409
Фото: ukrinform.ua

Вчора, 9 травня, фахівцями піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено 122 мм артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Львівській області.

Зазначається, що боєприпас був виявлений в с. Семенівка Пустомитівського району під час земляних робіт в полі, на відстані 2 км від житлових будинків. Боєприпаси знищено у встановленому порядку.

Того ж дня, о 10:21, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в с. Піски Бродівського району під час випасання худоби на пасовищі, на відстані 500 м від житлових будинків та 1,5 км від польової дороги виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

Водночас, о 11:21, надійшло, ще одне повідомлення, що в с. Золочівка Золочівського району під час прогулянки в полі, на відстані 600 м від житлових будинків та 200 м від польової дороги було виявлено 72 мм артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

По факту виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявки до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: