У Росії назвали чергову дату відкриття Керченського моста

99_main_new.1507905113

З'явилася інформація, що Кримський міст буде офіційно відкритий 15 травня, або ж – наступного дня. При цьому церемонії не відбудуться без участі президента РФ Володимира Путіна.

Про це пише Сегодня.

Раніше на офіційній сторінці моста повідомлялося, що відкриття моста має відбутися «в другій половині травня», однак, ніяких конкретний дат не називалася.

Точна дата «відкриття» залежить від «графіка президента Путіна». У числі перших по мосту проїдуться байкери з клубу «Нічні вовки».

Відомо, що 14 травня Путін буде брати участь в саміті в Сочі, а 18 травня – глава Кремля зустрічається з Ангелою Меркель. У зв'язку з цим, 15 або 16 травня виглядають як «оптимальні дати для участі у відкритті мосту».

Офіційно будівельники моста ніякої конкретної дати офіційної церемонії поки не називали.

Нагадаємо, Кримський, він же Керченський міст, одну з найскандальніших «будівництв століття», як гордо називають цей амбітний проект в Росії, президент РФ Володимир Путін анонсував відразу ж після анексії Криму – в березні 2014 року.

Протяжність моста, що будується через Керченську протоку – 19 км. Він будується за рахунок коштів федерального бюджету Росії. Генпідрядник – ТОВ «Стройгазмонтаж» російського олігарха Аркадія Ротенберга, близького до Путіна.

Відкриття моста планували на березень 2018 року, потім перенесли на квітень, після цього планували відкрити автомобільний перехід до 9 травня – приурочивши до приїзду Путіна, – а тепер ходять чутки про перенесення «торжеств» на початок червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: