«Чорна п'ятниця» для контрабандистів: на Львівщині зафіксували 30 випадків незаконного ввезення товарів

32239696_1707280109361187_1286086256949723136_o

Проти ночі на п’ятницю працівники Львівської митниці ДФС зафіксували 30 випадків незаконного переміщення товарів.

У порушників митного законодавства вилучено майже 1000 пачок сигарет, понад 2 тис. одиниць одягу, зброю, м’ясопродукти,автозапчастини, про це повідомили у ДФС Львівської області.

Зокрема через пункт пропуску «Шегині» в Республіку Польщу громадянка України в конструктивній порожнині під декоративною обшивкою підлоги автомобіля «RENAULT TRAFIC» намагалась провезти 696 пачок цигарок з фільтром з марками акцизного податку України. Ще майже 300 пачок сигарет митники вилучили у пункті пропуску «Угринів».

Понад 2 тис. одиниць одягу намагався ввезти в Україну водій автобуса, що здійснює регулярні перевезення пасажирів за встановленим маршрутом Конін – Київ. У декларації він не вказав за встановленою формою достовірних відомостей про кількість та наявність товару, який підлягає обов’язковому декларуванню при переміщенні через митний кордон України. Серед затриманого чоловіча та жіноча білизна, жіночі блузи та сукні з маркуванням на етикетках «New Collection, made in Italy».

Також у поле зору митників потрапили поштові відправлення з-за кордону, в яких вони виявили телескопічні кийки, газовий пістолет, ніж, 52 шт. газових балончиків, набої травматичної дії.

Окрім того, зафіксовано низку правопорушень стосовно водіїв, які перевищили строк тимчасового ввезення або вивезення автомобілів.

За всіма випадками складено протоколи про порушення митних правил.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: