Син нардепа отримав два роки умовно

20170218153849

Оболонський райсуд Києва засудив до умовного терміну сина народного депутата Богдана Попова та його товариша Владислава Чобана за пограбування магазину.

Обом підліткам дали 5 років покарання з іспитовим терміном 2 роки, повідомляє УП.

«Вчора (10 травні) уже було проголошено вирок для Попова і Чобана, – сказала речниця суду. – Суд врахував вік, щире каяття, те, що вони повністю визнали провину і розкаялися, і проти даної міри покарання не заперечували ні обвинувачення, ні потерпіла сторона».

Вирок не передбачає утримання в пенітенціарній установі. Якщо в наступні 2 роки засуджені не вчинять правопорушень, то судимість буде погашено.

26 листопада 2017 року поліція затримала двох підлітків за підозрою в нападі на магазин в Оболонському районі Києва. Вони погрожували предметом, схожим на пістолет, і забрали виручку на 2000 гривень.

Народний депутат від «Радикальної партії Олега Ляшка» Ігор Попов визнав, що його 14-річний син Богдан причетний до цього. Підліток пояснював, нібито зробив це «на спір».

29 листопада Оболонський райсуд вирішив, що Богдан Попов перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом щонайменше 2 місяці.

На початку лютого 2018 року справу за ч. 3 ст. 187 (розбій) ККУ передали до суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: