У Львові перевірять овочі, які продають мешканці прилеглих до Грибовицького сміттєзвалища сіл

dsc2595-26513e2203b8ed4e679e57b06f8a9f9f

Міський голова Львова Андрій Садовий, за пропозицією депутата ЛМР Юрія Кужелюка доручив організувати перевірку овочів, які продають у Львові мешканці прилеглих до Грибовицького сміттєзвалища сіл, передає кореспондент Дивись.info.

Міський голова Львова Андрій Садовий, за пропозицією депутата ЛМР Юрія Кужелюка доручив організувати перевірку овочів, які продають у Львові мешканці прилеглих до Грибовицького сміттєзвалища сіл.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

«З Малехова і Грибович до Львова дуже часто приїжджають активісти – і я сам навіть це чув. Вони кажуть, що землі «дико» отруєні, у них у десять разів від норми підвищений рівень онкозахворюваності. Але вони вирощують огірочки, а потім возять у Львів на базар. Це питання потрібно вирішити і припинити. Варто перевірити стан їхніх земель і не допустити, щоб овочі з цих населених пунктів продавалися у Львові» – заявив Юрій Кужелюк.

«Ця пропозиція є логічною, щоб ми дослідили якість цієї продукції і ці грунти. Якщо вони  є дійсно проблемні, про це треба відверто говорити громаді, тому що це все потім у нас на базарах опиняється. А якщо там все нормально, значить все нормально» додав Анлрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: