У Львові затвердили порядок виплат учасникам дитячих інтелектуальних турнірів

dsc2573-2d724f568d14f37b1206abdec54ec4c2

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив порядок використання коштів на надання одноразової грошової виплати для участі в інтелектуальних турнірах, передає кореспондент Дивись.info.

Згідно з рішенням виконкому, фінансова підтримка надається обдарованій молоді для участі в олімпіадах, турнірах, конкурсах, змаганнях тощо через виплату одноразової грошової виплати. Розмір фінансової підтримки визначається рішенням керівної ради Програми підтримки обдарованої молоді м. Львова. Кошти надаються учню або учнівській команді у вигляді одноразової грошової виплати,  розмір якої не повинен перевищувати 75% загальної вартості витрат на участь в інтелектуальних турнірах, конкурсах, олімпіадах, змаганнях тощо. Ця підтримка спрямовується лише на проїзд та проживання учасника інтелектуальних турніру, конкурсу, олімпіади, змагання тощо.

Для отримання фінансової підтримки, учасники не пізніше ніж за 30 днів до участі у заходах, які відбуваються у 2018 році, подають на розгляд керівної ради необхідні документи. Останній день подання документів – 30 листопада 2018 року.

«Протягом 10 днів після завершення інтелектуальних турнірів, конкурсів, олімпіад, змагань тощо отримувач фінансової підтримки подає копії підтверджуючих документів (копії квитків, копії квитанцій за проживання, чеків, оплачених рахунків та інші документи, які підтверджують участь)», – йдеться у рішенні виконкому.

Загальна сума коштів на надання фінансової підтримки у 2018 році становить 227 300 грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: