На Рівненщині півторарічній дитині нанесли 10 ножових поранень

1509646128-1485

Через сильне алкогольне сп'яніння чоловіки не змогли надати чітких пояснень з приводу того, як саме дитина отримала тілесні ушкодження. 

Наразі дитина, у якої діагностували понад десять ножових поранень тулуба та кінцівок,  перебуває у реанімації, медики оцінюють його стан як стабільно важкий. 22-річного батька хлопчика затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, повідомили у прес-службі поліції Рівненської області.

Учора, 11 травня, близько 20:30 години до поліції повідомили, що у селі Обарів Рівненського району малолітня дитина отримала ножові поранення. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що хлопчик проживає разом із батьками, дідусем, бабусею та трирічним братиком.

Увечері 22-річний чоловік розпивав спиртні напої з 45-річним батьком, а дитина гралася поруч. В подальшому між чоловіками виник конфлікт, який переріс у штовханину, в ході якої молодший схопив ножа і намагався ним вдарити батька. Дворічний хлопчик злякався таких дій дорослих і почав сильно плакати. Батько, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, накинувся на сина і наніс понад десять ударів ножем у тулуб, шию та кінцівки.

Поліцейські освідчили 22-річного зловмисника і навіть за шість годин після події алкотестер показав 1,9 проміле.

Зі слів 20-річної матері, у цей час вона поїхала до Рівного, аби забрати старшого сина з дитячого садка. Її поліцейські розшукали вночі нетверезою в обласному центрі, але без дитини. Трирічного хлопчика працівники поліції згодом виявили у знайомої. Соціальні працівники доставили його у будинок дитини.

«За фактом замаху на умисне вбивство розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за статтею 15 пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой. — Зловмисника вже затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: