Патрульні нагадують водіям про обов’язок виконання вимог регулювальника

патрульна
фото: Патрульна поліція Львівської області, мережа Фейсбук

Вчора, інспектори Управління патрульної поліції Львівської області розпочали практичну частину службової підготовки на тему: «Регулювання дорожнього руху».

Про це повідомляється на сторінці Патрульної полції Львівської області  у мережі Фейсбук.

«Так, на перехрестях вулиць Мельника-Коновальця та Липинського-Промислова світлофорні об’єкти перевели у режим жовтого миготливого світла, а організацією та черговістю проїзду займалися регулювальники. Менш ніж за 2 години, патрульні винесли 5 постанов на водіїв, які проігнорували вимоги регулювальників та проїхали перехрестя, чим потенційно могли створити аварійні ситуації. На порушників винесли постанови за ч.2 ст.122 КУпАП, за що передбачено штраф у розмірі 425 гривень.
Нагадуємо всім учасникам дорожнього руху (водіям, а також і пішоходам), що відповідно до правил дорожнього руху сигнали регулювальника є обов'язковими для виконання навіть якщо вони суперечать сигналам світлофорів, вимогам дорожніх знаків і розмітки», - йдеться у публікації.

Планові регулювання перехресть Львова будуть проходити і надалі, а тому просимо всіх учасників дорожнього руху нагадати собі п.8.8 правил дорожнього руху України (Сигнали регулювальника).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: