У Чорногорії вбили українку, яка керувала великим бізнесом

2150149

У чорногорському Которі ввечері 11 травня було знайдено мертвою громадянку України Анастасію Лашманову.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Vijesti.

За даними поліції, тіло зі слідами насильства, зокрема ножовими пораненнями, було знайдене у квартирі, де мешкала жінка. Прокуратура уже почала розслідування справи.

Лашманова була директором компаній «Mimoza group» i «Sea trade». Остання фірма три роки тому купила знаменитий в регіоні готель «Мімоза» в центрі Тівату і в цьому місці закінчила будувати новий готельний комплекс. Лашманова також була власником елітного комплексу «Перла» в Porto Montenegru в Тіваті. Крім того, вола володіла салоном краси «Фатальна», який розташований в престижному апарт-готелі «Tre Canne» в Будві.

За даними FOS, активи Лашманової оцінюються приблизно в 105 мільйонів євро. Мотив вбивства не відомий, але за даними джерел видання, Лашманову могли вбити під час пограбування квартири.

Лашманова вже кілька років живе в Чорногорії. Вона приїхала в Чорногорію кілька років тому, мала російський паспорт і спочатку працювала офіціанткою. Деякі ЗМІ вказують на те, що, за неофіційною інформацією, за активами Лашманової стоїть російський бізнесмен Валерій Задорін, який є власником російської компанії «Арома».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: