Побитий біля Варшави українець, що був при смерті, прийшов до тями

IMG_4536
Фото ілюстративне

Стан чоловіка покращився після операції, яку зробили в п'ятницю.

Про це повідомляють журналісти українського порталу в Польщі prostir.pl.

Як повідомляє видання, лікарі прогнозують одужання постраждалого. Можливо наступного тижня чоловік зможе говорити і надасть свої свідчення для поліції, аби з’ясувати остаточні причини його побиття.

Нагадаємо, що кілька днів тому біля Варшави стався випадок, що сколихнув українські соцмережі. Ось як описувала випадок Gazeta Wyborcza: «У четвер, 3 травня, чоловіки пішли до місцевого магазину. Коли виходили з покупками, зачепив їх невідомий чоловік. Дійшло до обміну словами. За версією чоловіків, чоловік сказав, що знає, де вони мешкають, витягнув телефон і десь зателефонував. Чоловіки рушили у напрямку дому. Пройшли кількасот метрів, коли дорогу їм перегородили два автомобілі. З машин вийшли шестеро чи семеро чоловіків. З багажники вийняли бейсбольні киї і рушили на українців. Руслан та Андрій змогли втекти. Нападники наздогнали Миколу. Про те, що трапилося у наступні кілька хвилин, свідчать його поранення. Чоловіка доправили до відділення інтенсивної терапії у лікарні у Варшаві. У нього тріснутий череп, багато внутрішніх крововиливів і відкушений язик (під час побиття у Миколи стався напад епілепсії). Чекає на результати томографії. Відомо, що коли потрапив до відділення, був нетверезий.

Микола, Андрій та Руслан працюють у Асоціації водних компаній у Глоскові. Займаються консервацією і чищенням меліоративних ровів. Андрій і Руслан працюють від понеділка. Микола приїхав на початку березня. Їм від 45 до 52 років. Асоціація винаймає їм будинок в однієї з мешканок Глоскова».

Зараз ті данні, що подали його друзі Андрій і Руслан, не цілком однозначні, чоловіки плутаються у своїх показаннях, - зазначають журналісти українського порталу в Польщі. Остання можливість зрозуміти до кінця, що сталося, це дочекатися свідчень, які надасть Миколай.

Кримінальну справу веде поліція кримінальна під наглядом прокурора.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: