У Білорусі потрапив у ДТП автобус з українськими дітьми: є жертви і поранені (фото)

3c48950-bilorus-dtp
Фото: УДАІ УВС Брестського облвиконкому

ДТП сталася у Кам'янецькому районі Білорусі.

Про це сьогодні повідомила УП із посиланням на Міністерство охорони здоров'я Білорусі.

В мікроавтобусі, що потрапив у ДТП перебували діти з української футбольної команди. За повідомленням білоруського МОЗу, в результаті трагедії одна дитина загинула, ще шестеро отримали важкі травми.

Фото: БЕЛТА

Аварія сталася 13 травня близько 7:00 години на 54 км автодороги Р-98 "Кам'янець-Шерешево-Свислочь", поблизу д.Мартинюки. «За попередніми даними, в аварії постраждали діти з української команди з футболу. Одна дитина загинула, ще шестеро хлопців із важкими травмами були доставлені до Кам'янецької центральної районної лікарні», - йдеться в повідомленні. Міністр охорони здоров'я Білорусі Валерій Малашко взяв ситуацію під особистий контроль.

Фото: БЕЛТА

 Лікарі додають, що у всіх постраждалих діагностовано черепно-мозкові травми різного ступеня тяжкості, а також переломи і вивихи. Одна дитина перебуває у важкому стані і підключена до апарату штучної вентиляції легенів.

Повідомляється, що з Бреста і Мінська до Кам'янця прибули бригади медиків.

Пізніше начальник управління Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич у коментарі "Українській правді" підтвердив, що в ДТП у Білорусі загинув один громадянин України і шестеро постраждали. Двоє з них перебувають у важкому стані. «Група дітей поверталася з Польщі через Білорусь до Сумської області», - повідомив Кирилич. За його словами, консул України в Бресті зранку виїхав на місце і відвідав потерпілих у лікарні.

У той же час, як повідомили БЕЛТА в УДАІ УВС Брестського облвиконкому, мікроавтобус із дітьми зіткнувся з навантажувачем. «За попередньою інформацією, водій за кермом автомобіля "Рено Мастер" скоїв попутне зіткнення з навантажувачем Амкодор під керуванням місцевого жителя. В результаті зіткнення загинула дитина-пасажир 2005 року народження, громадянин України, який перебував на передньому пасажирському сидінні. На місці події працюють співробітники ДАІ і слідчо-оперативна група», - поінформували в ДАІ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: