5 переваг нового житлового комплексу на вул. Княгині Ольги

29942710_1751287391577004_1061422863_o-e1522411954543

Незабаром почнеться будівництво нового ЖК від компанії «Львівська Мрія».

*промоція

Пропонуємо до уваги 5 переваг нового проекту «Львівської Мрії». А детальніше про комплекс питайте у відділах продажу за телефоном (097 811-80-80) або на сайті компанії.

Цегляний будинок

Повністю цегляних будинків майже не пропонують на ринку новобудов Львова, а дарма, адже саме така технологія вважається найбільш екологічною та теплоощадною.  Новий комплекс на вул. Княгині Ольги 1-5 буде повністю зведено із повнотілої червоної цегли. По-перше, це створює у нових оселях сприятливий мікроклімат (лише цегляні будинки «дихають»). По-друге, мешканцям не потрібно буде переживати про звукоізоляцію, адже цегла у цьому питання дуже ефективна. По-третє, енергоощадність таких осель значно вища у порівнянні з іншими. Завдяки тому, що цегла гарно зберігає тепло, мешканцям не доведеться платити за «обігрів вулиці», тож витрати на опалення оселі будуть помірними.

«Наші будинки з червоної повнотілої цегли, це добре зберігає тепло, - розповідають у відділі продажів компанії «Львівська Мрія». -  До п’ятого поверху будуємо стіни товщиною у дві цегли, після п’ятого поверху – у півтори. Крім того, утеплюємо стіни пінопластом (500 та 800 мм у товщину). Перекриття у нас формуються плитами. Загалом, ми дуже сильно пильнуємо за якістю будівництва і всі, хто придбав квартири у наших будинках на Рубчака, задоволені».

Візуалізація ЖК на вул. Княгині Ольги 1-5

Розташування

Новий житловий комплекс владо розташований між історичним центром міста й спальними районами із розвиненою торгово-розважальною інфраструктурою. Неподалік від житлових будинків  знаходиться зручна транспортна розв’язка (вул. Кн. Ольги) й трамвайна лінія.

Це робить логістику дуже зручною, адже до історичного центру Львова можна дістатися за  5-7хвилин їзди. За цей же час можна дістатися також до супермаркетів “Ашан”, “Сільпо, “Арсен”, “Рукавичка”, Аквапарку та фітнес-центру.

А у кількох хвилинах пішки від житлового комплексу розташована паркова зона, Ботанічний сад і стадіон. До слова, Стрийський парк також розташований у межах пішої доступності від майбутнього ЖК.

Надійність забудовника

Одна із важливих переваг «Львівської Мрії» - надійність компанії. Справа в тому. Що за час роботи на будівельному ринку забудовник вчасно здав в експлуатацію понад 98% об’єктів. Більше того, за словами директора компанії Андрія Борисова, його ціль – порадувати клієнтів випередженням заявлених термінів.

«Для мене це показник – чим швидше ти продав, збудував і здав будинок, тим це краще для нашого клієнта, а від так і для нашої компанії! – Розповів Андрій Борисов.  - Останній будинок ми декларували здати у лютому 2018 року. Але закінчили його у серпні 2017 року, тобто на півроку раніше. І так у нас по кожній черзі – ми намагаємося здати на місяць-півтора раніше, щоб людям було приємно, бо зазвичай клієнти розраховують, що здача буде навіть пізніше вказаного строку. Я з родиною сам живу в будинку, який ми звели. І це найкраща реклама».

Інфраструктура

Новий комплекс складатиметься з трьох дев'ятиповерхових будинків. За планом на території ЖК передбачений підземний та гостьовий паркінг. Крім цього, згідно із проектом, планується збудувати дитячий садочок на 200 місць. У дворі нового ЖК будуть ігрові та спортивні майданчики для дітей, зони відпочинку для старших мешканців, а також декоративні газони. Також на території комплексу передбачені зони для господарчих цілей та місця для вигулу домашніх тварин. У будинках планується відвести спеціальні комерційні приміщення під аптеки, продовольчі магазини, дитячі центри розвитку, салони краси тощо.

Під’їзди оснащуються сучасними домофонами, двері сталеві, вікна металопластикові, у кожному під’їзді – великий безшумний ліфт в/п  1000 кг. Крім цього, будинки здаються із підведеними кабелями на інтернет, ТБ, телефон.

Авторське планування

Одна із ключових переваг, які мають клієнти компанії «Львівська Мрія» – це можливість безкоштовно переплановувати квартири. Ця послуга є у базовому пакеті. Тобто клієнти буквально власноруч вимальовують квартиру своєї мрії.

«Ненесучі конструкції можна переплановувати, люди малюють свій проект, як би вони хотіли бачити власну оселю, і наші працівники вже мурують стіни за побажанням клієнта, – розповідають у відділі продажів. – І технічний паспорт на квартиру вже отримується на таку, яку вони намалювали. Це дуже подобається клієнтам, адже одну й ту саму квартиру кожен може підлаштувати саме для себе. Комусь треба більшу кухню, комусь – з великої кімнати зробити дві менші, тобто це така річ, яка є дуже великою перевагою».

Як розповіли у компанії, така послуга є надзвичайно популярною, адже 99% хочуть внести принаймні невеличку зміну в планування.

І наостанок

Юристи компанії «Львівська Мрія» допомагають новим мешканцям зданого в експлуатацію будинку організувати ОСББ, надаючи юридичну та організаційну підтримку. Детальніше про це читайте тут.

*промоція

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: