Мер Золочева оголосив безстрокове голодування (відео)

bez-imeni

У такий спосіб Ігор Гриньків протестує проти самобуду в центрі міста.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Оголошую про безстрокову акцію голодування проти бездіяльності інспекції Держархбудконтролю, проти бездіяльності правоохоронних органів. Від сьогодні моє місце тут на площі», – написав Ігор Гриньків.

У відеозверненні мер Золочева додав, що він перебуватиме на площі щодня від ранку й до вечора, щоб стежити, аби тут не проводили незаконних робіт. І закликав мешканців міста приходити на площу, брати молотки і стукати в мури самобуду, «щоб, можливо, достукатися до совісті тих, хто чинить спробу захоплення нашої площі Вічевої».

Як повідомляв раніше Ігор Гриньків, всупереч рішенню Золочівського суду щодо заборони проводити «будь-які будівельні та підготовчі роботи», у центрі міста далі проводять незаконне будівництво.

«Бездіяльність поліції втомила всіх. У вихідний день, 9 травня, злодії продовжують самочинно забудовувати центральну площу міста Золочева – Вічеву (М. Шашкевича). Численні звернення до Золочівського відділу поліції не дала жодного результату. Бездіяльність поліції втомила всіх», – писав мер Золочева 9 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: