Нічне жахіття, – у «Ліверпулі» жорстко розкритикували Київ як місце фіналу Ліги Чемпіонів

1526290442-8071

Фінал Ліги Чемпіонів відбудеться у Києві 26 травня. У матчі зіграють іспанський «Реал» та англійський «Ліверпуль». Однак фанати команд все частіше критикують Київ як місце проведення фіналу.

Причина в тому, що на день фіналу київські готелі та хостели підняли ціни на проживання в рази.

Відтак у керівництві «Ліверпуля» розкритикували УЄФА за обрання Києва місцем проведення фіналу Ліги Чемпіонів, передає 24 канал.

«Кожному вболівальнику з Ліверпуля, у якого є нічне жахіття, – і я використовую слово жахіття навмисно, а не просто так – організовуючи поїздку в Київ, я можу тільки вибачитися. Те, що повинно бути однією з найбільш захоплюючих подій у вашому житті, в даний час щось незрозуміле, що для мене неприпустимо. Рішення про проведення фіналу в місці, куди так складно і так надзвичайно дорого дістатися, – потребує пояснення тими, хто вибрав Київ. Це говорить про те, що щось у футболі зламано», – заявив керівник департаменту по роботі з фанатами "Ліверпуля" Тоні Барретт.

При цьому щодо самого Києва у Барретта претензій немає. Однак його турбують проблеми, з яким зіштовхуються фанати «Ліверпуля».

«Я не проти того, щоб фінал був у Києві. Але неприпустимо було нехтувати проблемами, з якими стикаються фанати під час подорожі в Україну», – написав Барретт.

Варто дадати, що у коментарях під повідомленням Барретта йому зазначили, що це не лише проблема з проживанням у Києві, але й можливістю добратися до столиці України. Адже британські авіакомпанії підняли ціни на квитки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: