Депутат ЛОР вимагає звіту керівника екстреної медицини Львівщини

IMG_9230

Депутат Львівської обласної Юрій Гудима вимагає заслухати звіт керівника Львівського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф Володимира Похмурського та стратегію розвитку станови, передає кореспондент Дивись.info.

Депутат Львівської обласної Юрій Гудима вимагає заслухати звіт керівника Львівського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф Володимира Похмурського та стратегію розвитку установи, передає кореспондент Дивись.info.

Як пояснив депутат, у закладі виявлені грубі порушення у використанні бюджетних коштів, а сам директор не виправдав покладених на нього сподівань.

Нагадаємо,  у січні 2017 року Володимир Похмурський був призначений гендиректором Комунального закладу Львівської облради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Втім уже через рік, в січні 2018 року, Володимира Похмурського мало не звільнили з- посади. Невдоволення результатами його роботи висловили навіть директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ірина Микичак та голова ЛОДА Олег Синютка, які раніше рекомендували призначити його на посаду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: