Депутати ЛОР вимагають позбавити Віталія Козловського звання «Заслужений артист України»

IMG_9221

Депутати Львівська обласної ради прийняли звернення до Президента України щодо позбавлення співака Віталія Козловського звання «Заслужений артист України».

Депутати Львівської обласної ради прийняли звернення до Президента України щодо позбавлення співака Віталія Козловського звання «Заслужений артист України».

За звернення проголосували 44 обласні обранці, передає кореспондент Дивись.info.

«Поділяємо обурення громадськості щодо виступу В.Козловського на концерті у Москві. Це не лише величезна ганьба, але й наруга над пам'яттю тих загиблих воїнів, які віддали своє життя за територіальну цілісність держави в російсько-українській війні, що й досі триває на Сході. Переконані, що така аморальна особа не може мати статус заслуженого артиста України», – йдеться у зверненні.

Відтак, депутати вимагають позбавити В.Козловського звання «Заслужений артист України» та закликають позбавити звання інших народних та заслужених артистів, які у час російсько-української війни гастролювали чи гастролюють теренами Російської Федерації або в інший спосіб підтримують зв’язки з країною-агресором.

Нагадаємо, відомий співак, Заслужений артист України Віталій Козловський, 9 травня, виступив на концерті у Москві, який присвятили дню «побєди».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: