Літак норвезької авіакомпанії здійснив екстрену посадку у Львові: відома причина

norv4

Сьогодні уночі літак норвезької авіакомпанії Norwegian B737 при виконанні рейсу з Анталії до Осло здійснив посадку у Львові з непритомним пасажиром на борту.

Про це повідомила генеральний директор Державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» Тетяна Романовська у Facebook, передає Leopolis.news.

«Персонал аеропорту, як завжди, оперативно викликав усі необхідні служби та швидку допомогу, 4 пасажири залишилися у Львові, та, після технічного огляду літак з 180 пасажирами вилетів до Осло!», – розповіла вона.

«Поспілкувалися з екіпажем, розповіли про наш гарний край та Львів, про рейси та авіакомпанії та отримали обіцянку до нас повернутися вже за інших обставин! Адже після гарного прийому на запасний, авіакомпанії ще пристальніше дивляться на нас як на аеродром для регулярних рейсів!», – додала гендиректор.

Як розповіла керівник зміни Тетяна Степанова, після важкої незапланованої посадки літак потребував серйозного техогляду, що затримало його на півтори години.

«Допоки виконувалися ці роботи, ми мали змогу спостерігати за людьми, переважна більшість яких була норвежці. Те, чого так не вистачає нам – їхній вселенський спокій, доброзичливість, стриманість. Ніхто не сварився, не діставав екіпаж, не погрожував звільнити з роботи або подзвонити великому босу, як це часто буває з нашим народом у таких ситуаціях. На борту не було п’яних та неадекватних (і нічого, що рейс з Анталії). У літаку панував спокій і порядок, люди і стюарди шуткували одні з одними, усіляко підбадьорюючи та підтримуючи. Одним словом, нащадки суворих вікінгів вразили», – зазначила Тетяна Степанова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: