Школа № 27 цьогоріч отримає один із кращих спортивних майданчиків у Львові (фото)

IMG_9334

Цього року у Львові на території школи № 27 планують завершити будівництво спортивного майданчика, на який із міського бюджету виділили 6,5 млн гривень.

Про це розповів міський голова Львова Андрій Садовий, передає кореспондент Дивись.info.

За його словами, до цього спортивна частина у даній школі була у жахливому стані.

«Ми перед собою поставили амбітну мету, щоби всі спортивні спортивні майданчики та стадіони, які є біля львівських шкіл, були приведені до пуття. Звичайно, на осінь ми побачимо зовсім оновлений спортивний майданчик, де діти матимуть можливість зайнятися спортом та проводити урочисті заходи», - сказав Садовий.

Він також зазначив, що по самій школі теж ще є багато робіт.

«В минулому році за кошти міського бюджету виконано роботи із капітального ремонту даху, водовідведення, проте залишилося ще багато робіт по вікнах та фасаду», - додав мер Львова.

Свою чергою, начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик відзначила, що після завершення ремонтних робіт учні не тільки цього навчального закладу, а й цілого мікрорайону матимуть можливість тут займатися спортом та відпочивати.

За її словами, на даний час в 33 навчальних закладах відбувається ремонт спортивних майданчиків чи стадіонів. «В цьому році на ремонт спортивних майданчиків і стадіонів Львова передбачено 50 млн гривень»,- додала Зоряна Довганик.

Представник компанії «Укрбудсервіс», яка вигорала тендер на будівництво цього майданчика Юрій Мутько розповів, що тут буде бігова доріжка, відпочинкові зони, лавочки, тенісні столи, зона для проведення занять учнів, турніки та три майданчики – футбольно-баскетбольний, тенісний і волейбольний.

Під кінець червня підрядники обіцяють завершити роботи та зауважили, що це буде найкращий спортивний майданчик у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: