У Чернівцях транспортний колапс: перевізники не виїхали на маршрути через страйк

9GLFOg9Vuomv1PAZ5IAZ.r695x430

У Чернівцях приватні перевізники, які здійснюють перевезення пасажирів маршрутками, оголосили про припинення з вівторка, 15 травня, руху всіх автобусів у місті.

Свої дії вони пояснили тим, що тариф за проїзд у розмірі 4 гривень за поїздку перевізників давно не влаштовує. Тож вони очікують «тарифного» рішення виконавчого комітету, який повинен зібратися у вівторок на засідання, повідомив «Молодий буковинець».

Перевізники також заявили, що вже не бояться жодних санкцій міської ради, адже перебувають «по вуха у боргах».

Разом з тим членкиня виконавчого комітету Антоніна Бабюк заявила про необхідність розпочати засідання виконкому з «соціальних» питань, а не повертатись до розгляду питання щодо підняття тарифу.

У Чернівецькому тролейбусному управлінні ()ЧТУ) повідомили, що у зв’язку з транспортною кризою на підприємстві спробують збільшити кількість машин на маршрутах. Щоправда, суттєвого збільшення очікувати не варто – в ЧТУ заявили про нестачу водіїв. Ооднак деякі тролейбуси таки змінили свої маршрути, зокрема, це маршрут №11.

Чернівчани кажуть, що тролейбуси їдуть нині частіше, тому не доводиться довго чекати транспорту. Тролейбуси зупиняються не лише на своїх зупинках, але й на зупинках для маршруток. Студенти і школярі ж запевняють, сьогодні вишли з дому швидше і йдуть до навчальних закладів пішки. Гірша ситуація у тих районах, які не охоплені тролейбусами, повідомила місцева агенція АСС. Затори також спостерігаються на Калинівському ринку, оскільки всі виїхали на закупки автомобілями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: