У Кремлі пообіцяли відреагувати на обшуки в офісі «РИА Новости-Украина»

1469993270

У Росії заявили, що приймуть відповідні заходи у відповідь на затримання Службою безпеки України в Києві керівника «РИА Новости-Украина» Кирила Вишинського.

Як заявив журналістам в. о. прес-секретаря президента Росії Дмитро Пєсков Росія буде діяти «кваліфіковано і напористо, захищаючи інтереси російських ЗМІ», передає Дзеркало тижня.

«Заходи взаємності, безумовно, будуть прийматися, але щоб говорити щось конкретне, потрібно спочатку все-таки отримати більш детальну інформацію», - сказав представник Кремля.

Згідно з його заявою, в СБУ «чинить силові дії відносно російських ЗМІ», обмежуючи свободу медіа, і «цього досить для жорсткого засудження дій правоохоронних органів України».

«Поки ми лише знаємо, що в іншому будемо діяти кваліфіковано, але, безумовно, напористо, максимально захищаючи інтереси російських засобів масової інформації», – запевнив представник Кремля.

Відзначимо, що єдиним офіційним представником українських ЗМІ в Росії є кореспондент УНІАН Роман Цимбалюк.

Нагадаємо, Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою АР Крим заявили, що розкрили діяльність мережі медіаструктури, підконтрольних Російської Федерації. Зокрема обшуки провели в офісі «РИА Новости-Украина» і затримали керівника видання Кирила Вишинського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: