Дрогобицьке КП віддало тендер вартістю майже 750 тисяч гривень практично без документів

tender-900x600

Комунальне підприємство «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради 14 травня уклало угоду вартістю 749157 гривень з фізичною особою-підприємцем, не оприлюднивши жодної документації.

Про це стало відомо із сайту публічних закупівель ProZorro.

Йдеться про проектні роботи по об’єкту «Покращення надання публічних послуг для мешканців Дрогобицького регіону шляхом створення центру «Документ-Сервіс Дрогобич» з реалізацією проекту «Будівництво центру публічних послуг «Документ-Сервіс Дрогобич» на вул. Бориславській в Дрогобичі.

Жодна тендерна документація не оприлюднювалася. Відомо тільки, що послуги мають бути надані до 14 липня 2018 року. Єдиний учасник торгів – фізична особа-підприємець Любов Шевчук теж не подала жодного документа – лише повідомлення про намір укласти угоду від 14 травня.

З укладеного договору відомо, що йдеться про проектну документацію.

Згідно із даними YouControl, ФОП Любов Шевчук була зареєстрована 29 червня 2016 року, у селі Підлужжя Тисменицького району Івано-Франківської області. Основний вид діяльності – монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування.

Торік ФОП отримала замовлення від Івано-Франківського обласного управління водних ресурсів вартістю понад 60 тисяч гривень на поточний ремонт лабораторно-виробничого корпусу. А нинішнього – від КП Дрогобицької міськради. Фінансові дані ФОП не містять інформації про виручку, окрім цих двох тендерів.

Любов Шевчук є бенефіціаром ще кількох товариств з обмеженою відповідальністю – ТОВ «Клімат стандарт», ТОВ «Клімат плюс 5» та ТОВ «Клімат стандарт плюс», які знаходять за однією адресою в Івано-Франківську.

ТОВ «Клімат стандарт» існує понад 6 років, а ось два інших товариства були зареєстровані лише три місяці тому. Директором значиться Віталій Шевчук, який, окрім того, є засновником ТОВ «Енергоефективне проектування», зареєстрованого 8 місяців тому. А також Віталій Шевчук значиться екс-директором ПП «Клімат стандарт», яке першопочатково було зареєстроване в Івано-Франківську, а сьогодні – в Києві.

Скрін з аналітичної платформи YouControl

Додамо, що торік ТОВ «Клімат стандарт» отримала субпідряд (23,70%) від ТОВ «БК Структура», що належить депутату Івано-Франківської міської ради Степану Руднянину на добудову корпусу репродуктивного центру. Загальна вартість тендеру – 66 мільйонів гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: