Поблизу Дніпра знайшли десятки мішків з речами загиблих на Донбасі бійців (фото)

32621032_2080305712233928_251826564063297536_n
Фото: Микола Колесник з фейсбук

Велику кількість одягу та особистих речей загиблих на Донбасі українських бійців – закривавлені однострої, берці, натільні хрестики, медалі – знайшли волонтери прикопаними на звалищі біля Дніпра.

Як повідомляє ТСН, виявлено загалом 38 таких мішків із бирками моргу. Гуманітарна місія «Чорний тюльпан» знайшла їх на території рибгоспу.

«За попередніми даними, це речі загиблих в Іловайському котлі. «До волонтерів звернувся фермер, що орендує цю територію. Він повідомив, що 2014 року поліцейські попросили посушити речові докази на території. Але потім ніхто по них не повернувся. Речі загиблих бійців прикопали, але собаки періодично розривали мішки і розносили», – йдеться в сюжеті.

Волонтери викликали слідчо-оперативну групу. Усе знайдене доправили до райвідділку.

Водночас, депутат міськради Кривого Рогу Микола Колесник на своїй сторінці у Facebook виклав фото знахідок та зазначив, що разом з командою «Евакуація 200» викопує форму, берці, ремені, кобури, мішки з моргу, з бірками.

«Речі Іловайських хлопців. Усі 36 мішків на одне сільгоспгосподарство завіз у 2014 році тодішній голова Таромського відділку міліції (підсушити трохи). І забув забрати, відморозився, на дзвінки власників господарства не реагував», – йдеться в дописі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: