У поліції повідомили про стан патрульної, яку поранив ножем водій-нападник у Львові

32691695_1834437830191314_1015764176435412992_n

Патрульну, яку поранили під час виконання службових обов‘язків перевели у звичайну палату, її стан покращився.

Інспектор 3 батальйону патрульної поліції Львівської області Тетяна Сорока, яка отримала в неділю 13 травня ножове поранення у живіт перенесла кілька годинну операцію, яка завдяки медикам 8-ої міської клінічної лікарні пройшла успішно, про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Перебувала в реанімації до вчорашнього дня під пильним наглядом медиків. Її стан впродовж першої доби лікарі оцінювали як стабільно важкий. Тетяна втратила багато крові. Управління патрульної поліції у Львівській області, увесь особовий склад та потерпіла вдячні небайдужим, які одразу зголосилися здати кров. Аби підтримати патрульну, вже увечері в неділю громадяни приходили у 8 лікарню аби здати для Тетяни кров. Наступного дня у Центрі прийому крові, утворилася навіть черга з охочих як колег по службі так і звичайних львів‘ян допомогти патрульній.

Завдяки колективу 8-міської клінічної лікарні Тетяна зараз на шляху до одужання. Ми дуже дякуємо медикам за врятоване життя нашої колеги і бажаємо їй швидкого відновлення!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: