Гей-скандал у львівській освіті: у мерії розслідують поведінку директора школи

233

Депутати Львівської міської ради погодили реорганізацію львівської школи №19, яка діяла у виправній колонії шляхом приєднання її до середньої загальноосвітньої школи I-III ступенів № 55 м. Львова, передає кореспондент Дивись.info.

При цьому, під час розгляду питання виник скандал.

«У мережу потрапило відео, де директор цієї школи займається інтимом з іншими мужчинами. У нас директори шкіл призначають через чорний хід?», - заявив депутат Андрій Карбовник.

«Уже призначено службове розслідування, за кілька днів будуть висновки», - пояснила начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

«Цей чоловік працював вчителем у цій школі. Згодом на нього була покладена відповідальність за виконання обов'язків директора школи. У Львові є понад 6 тисяч педагогів і всіх немодливо перевірити»,  - додала вона.

У відповідь на це, депутат наголосив, що відео в мережі з’явилося задовго до того, як директор був призначений на посаду і принаймні директорів шкіл можна було б перевірити.

Попри це, депутати погодили реорганізацію. Згідно з поясненням до проекту ухвали, реорганізація вечірньої середньої загальноосвітньої школи № 19 шляхом приєднання її до середньої загальноосвітньої школи I-III ступенів № 55 дозволить організувати освітній процес для учнів на належному рівні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: