Львівські депутати просять гроші на зарплати для працівників протезного заводу

IMG_9632

Львівська міська рада звернулася до Президента України, Прем’єр-міністра, Голови Верховної Ради України та Міністра соціальної політики з проханням виділити кошти на виплату зарплат працівникам Львівського протезного заводу, передає кореспондент Дивись.info.

Львівська міська рада звернулася до президента України, прем’єр-міністра, голови Верховної Ради України та міністра соціальної політики з проханням виділити кошти на виплату зарплат працівникам Львівського протезного заводу, передає кореспондент Дивись.info.

«Сьогодні на заводі працює 290 людей. Він працює для Львівської, Івано-Франківської, Рівненської, Волинської, Закарпатської областей. Але з початку року держава не підписала договори на фінансування роботи підприємства. Відповідно, виплатити працівникам заробітну плату тут просто не можуть. Це призвело до того, що довелося скоротити робочий тиждень майстрів та припинити діяльність цехів, які виготовляють всі протезно-ортопедичні вироби, а також діяльність механічно-складального цеху. Також упродовж чотирьох місяців з підприємства пішли 110 кваліфікованих працівникі»,– заявив ініціатор звернення, депутат Ігор Дякович.

Відтак, львівські депутати просять центральну владу забезпечити своєчасне та належне фінансування підприємства, щоб воно надалі могло працювати.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: