В анексованому Криму заарештували капітана українського судна

Bez-imeni-1-8

Щодо капітана українського судна «ЯМК-0041» Новицького В.В. порушено кримінальну справу. Його звинувачують у браконьєрстві.

Про це повідомляється на сторінці ФСБ РФ.

В результаті проведених заходів щодо членів суднової команди затриманого 4 травня риболовецького судна «ЯМК-0041» встановлено, що українськими моряками напередодні затримання у анексованій економічній зоні РФ були розставлені ставні сітки для вилову камбали-калкан.

На даний момент відносно капітана судна громадянина України Новицького В.В. за фактом незаконного видобутку водних біологічних ресурсів порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 256 Кримінального кодексу Російської Федерації («Незаконний видобуток (вилов) водних біологічних ресурсів, вчинений особою з використанням свого службового становища»). На судно «ЯМК-0041» накладено арешт.

«Йому обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту. У разі доведення провини Новицькому загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років. Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання», – йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: