Компанія Meest подарувала немовлятам у Львові їх перші вишиванки

3

У День вишиванки, 17 травня, компанія Meest Group подарувала вишивані сорочки немовлятам, які народилися цього дня у 1-му клінічному пологовому будинку та у пологовому відділенні комунальної 3-ої міської клінічної лікарні міста Львова.

*промоція

«Головна місія Meest – єднати українців у всьому світі, підтримувати українські культурні традиції, духовні й сімейні цінності. Сьогодні народились нові українці, які будуватимуть сильну й незалежну українську державу та понесуть в світ українські традиції та цінності. Нехай вишиванки стануть для них оберегом, а Meest й для нових поколінь українців слугуватиме символом єдності та взаємодопомоги», – наголосив президент Meest Group Ростислав Кісіль, коментуючи чудову ініціативу компанії.

«Свято вишиванки в нашому пологовому будинку відбувається третій рік поспіль завдяки Meest Group. Ми дякуємо Ростиславу Кісілю, а також громадським організаціям, які цього року долучились до свята, за яскраву акцію для малюків та їх батьків. Це позитивні емоції для них і для нас, працівників пологового», – прокоментувала головний лікар пологового будинку Людмила Шекета.

Нагадаємо, акція відбувалась в рамках Свята вишиванки, яке вже багато років поспіль проводить ГО «Всесвітній день вишиванки» з ініціативи його керівнички Лесі Воронюк та за підтримки Meest.

Цього року представники Meest дарували вишиванки новонародженим у Львові, Києві, Краматорську та інших містах України. Вишиванки були також передані у деякі дипломатичні установи України закордоном. Отож вишивані сорочки отримали також малюки-українці, які народились за межами Батьківщини.

Meest Group - міжнародна група компаній, яка веде свою діяльність та має представництва у понад 20 країнах світу. Центральний офіс компанії знаходиться у Львові.

В Україні Meest Group представлена компаніями: СП «Росан» – приватний міжнародний поштовий оператор, Meest Express - поштово-логістичний оператор України, myMeest – доставка покупок в іноземних інтернет магазинах, Meest Cargo – міжнародний перевізник габаритних вантажів. Meest Tour - провідний туристичний оператор, Meest Money Transfer – міжнародні грошові перекази та іншими компаніями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: