Львівська прокуратура будуватиме житло на вулиці Під Голоском

dsc3643-77c38161600d7d6defcc5c0e011bf1e0

Сьогодні, 18 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив містобудівні умови та обмеження  прокуратурі Львівської області на будівництво житла, передає кореспондент Дивись.info.

Сьогодні, 18 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив містобудівні умови та обмеження прокуратурі Львівської області на будівництво житла, передає кореспондент Дивись.info.

Йдеться про багатоквартирні житлові будинки із вбудованими нежитловими приміщеннями громадського і комерційного призначення, підземним паркінгом та об’єктами інженерного забезпечення на вул. Під Голоском.

Згідно з виданими документами, будівництво буде відбуватися на земельній ділянці площею 0,6400 га. Цільове призначення землі – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку; категорія земель – землі житлової та громадської забудови; вид використання – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку для працівників прокуратури.

Ділянка розташована у зоні Ж-3 – зоні багатоповерхової житлової забудови відповідно до зонінгу Шевченківського району. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки - 47%. Гранично допустима висота будинків 37 м.

Нагадаємо, земельну ділянку на вул. Під Голоском прокуратура отримала замість іншої – на вул. Панаса Мирного – Енергетичній, де проти спорудження будинку виступили місцеві мешканці, які не давали проводити будівельні роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: