На Львівщині планують розвивати нафтогазовидобуток

630_360_1329814380
Фото: ілюстративне. Джерело: factor-news.info

Сьогодні, 18 травня, відбулась зустріч першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського та Голови правління ПАТ «Укрнафта» Марка Роллінса.

В межах зустрічі порушили питання розвитку нафтогазової промисловості на Львівщині та подальшої співпраці, пише прес-служба ЛОДА.

«Нафтогазова промисловість є однією з ключових для Львівщини. Це не лише пов’язано з безпосереднім видобутком нафти чи газу, а також з тими підприємствами, які обслуговують виробників. Нафтогазова промисловість є також привабливою для інвесторів», - зазначив Ростислав Замлинський.

На готовності до подальшої співпраці наголосив Марк Роллінс.

«Ми працюємо на території Львівської області вже довгий час. Для нас дуже важлива територія і те, що розташовано на ній. Нашою метою є розвиток усіх наших виробничих територій, добра співпраця і розбудова сильної компанії», - розповів Марк Роллінс.

Окрім того, зосередили увагу на напрямах діяльності компанії на Львівщині та процесі її реорганізації.

«Реогранізація також буде стосуватись і тих підрозділів, які знаходять на території Львівщини. Хочу наголосити, що метою цього процесу не є звільнення працівників. Результатом стане збільшення активності компанії можливість залучення інвестицій в нові проекти зі збільшення видобутку, а також фінансування екологічних та соціальних проектів», - зазначив Марк Роллінс.

В межах зустрічі також розглянули питання ребрендингу автозаправних станцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: