На Садовій збудують багатоповерхівку

dsc3643-77c38161600d7d6defcc5c0e011bf1e0

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку на вул. Садовій, 2-А, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку на вул. Садовій, 2-А.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Будинок з вбудованими нежитловими приміщеннями, центром дошкільного розвитку дитини та підземним паркінгом на вул. Садовій, 2-А зі знесенням нежитлових будівель спорудить ТзОВ «Тандем-Захід».

Згідно з виданими документами емельнна ділянці площею 0,2815 га  розташована у зоні Г-2 – зоні центру ділової та громадської діяльності. Максимальний відсоток забудови - 35%. Гранично допустима висота будівлі  34 м.

Цільове призначення землі – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури; категорія – землі житлової та громадської забудови; вид використання – для будівництва та обслуговування будівель змішаного використання (з житловими одиницями на верхніх поверхах і розміщенням у нижніх поверхах об’єктів ділового, культурного, обслуговуючого та комерційного призначення).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: