Український лоукостер SkyUp отримав право на польоти

IMG_9889

Новий український лоукост авіаперевізник SkyUp отримав сертифікат експлуатанта, що дає право на виконання рейсів.

Про це повідомляє avianews.com, посилаючись на прес-службу компанії.

Згідно інформації, польоти нова авіакомпанія почне виконувати орієнтовно наступного тижня. На першому етапі SkyUp буде використовувати два 189-місних Boeing 737-800 2013 року випуску, які раніше літали в Malaysia Airlines. Зараз ці авіалайнери проходять перефарбовування у Братиславі та Стамбулі. Їм вже присвоєні українські реєстраційні номери UR-SQA і UR-SQB. Пізніше компанія поповнить парк 149-місним Boeing 737-700.

На першому етапі SkyUp буде виконувати чартерні міжнародні рейси для туроператора Join UP!, власники якого значаться кінцевими бенефіціарами нового авіаперевізника.

Пізніше компанія приступить до виконання внутрішніх польотів за маршрутами Київ-Одеса і Харків-Одеса, які будуть здійснюватися за лоукост концепцією.

Раніше передбачалося, що сертифікат експлуатанта компанія отримає у квітні, однак цього не сталося. «Зсув графіка пов'язаний із виконанням фінальних процедур з отримання льотної придатності на повітряні судна та сертифікаційними перевірками підприємства», — пояснив причину затримки гендиректор авіаперевізника Євген Хайнацький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: