Виконком ЛМР дозволив сучасну забудову в історичному ареалі Львова

dsc3643-77c38161600d7d6defcc5c0e011bf1e0

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво офісного будинку з підземною автостоянкою на вул. Гайдамацькій,2-Б, передає кореспондент Дивись.info.

Згідно з проектом рішення, ТзОВ «Воркбуд» збудує офісний будинок на земельній ділянці площею 0,0574 га, яка розташована поруч з двома пам’ятками архітектури, одна з яких – церква святої Параскеви П’ятниці, національного значення. Земельна ділянка, на якій зводитимуть офіси, розташована у зоні Г-2 – зоні центру ділової, громадської діяльності місцевого значення у межах ансамблю історичного центру, включеного до переліку об’єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, та у межах історичного ареалу м. Львова відповідно до плану зонінгу Шевченківського району. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови; цільове призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. Максимально допустимий відсоток ділянки - 73,5%. Гранично допустима висота будівлі - 11,35 м.

«Мінімальні відстані до існуючого будинку з північної сторони – 6,40 м, з південної сторони – 7,90 м. Врахувати недопущення виникнення руйнувань суміжної забудови з влаштуванням необхідних інженерно-технічних заходів, які запобігатимуть стіканню атмосферних опадів з покрівель та карнизів проектованого об’єкта на прилеглу територію. Проектом врахувати розміщення поряд житлового будинку на вул. Гайдамацькій, 7 (пам'ятка архітектури місцевого значення, охоронний № 62) та Української Православної церкви Київського патріархату парафії Святої П’ятниці на вул. Б. Хмельницького, 77 (пам'ятка архітектури національного значення, охоронний № 365)» – йдеться у містобудівних умовах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: