У Львові півтори сотні людей перекрили колію

29441568

Учора, о 17.59, на залізничній станції «Скнилів» приблизно 150 людей вийшли на колію і перекрили рух електрички «Львів-Сянки».Учора, о 17.59, на залізничній станції «Скнилів» приблизно 150 людей вийшли на колію і перекрили рух електрички «Львів-Сянки».

Учора, о 17.59, на залізничній станції «Скнилів» приблизно 150 людей вийшли на колію і перекрили рух електрички «Львів-Сянки».

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

«21 травня, о 18:11 год., у Залізничний ВП ГУНП у Львівській області надійшло повідомлення, про те, що 21 травня, о 17:59 год., у м. Львові, на вул. Авіаційна, 6, на залізничній станції «Скнилів», громадяни в кількості близько 150 осіб, перекрили рух електропоїзду сполученням №6025 «Львів – Сянки», а саме, перебувають на залізничній колії станції через те, що в електропоїздах недостатньо місць, подано лише по чотири вагони та вимагають надання додаткових вагонів», – йдеться у повідомленні.

На місці події прибули представники регіональної філії «Львівська залізниця», які запевнили протестувальників, що буде збільшено кількість вагонів у електропоїздах, після чого рух залізничною колією було розблоковано. Електричка відправилася від станції о 19.15.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: