У Львові учасники АТО створили Координаційну раду

33089740_1796847027043112_3968326537693888512_o

У Львівській обласній раді представили новостворену Координаційну раду учасників бойових дій Львівщини, передає кореспондент  Дивись.info.

У Львівській обласній раді представили новостворену Координаційну раду учасників бойових дій Львівщини.

До її складу увійшло 13 громадських об’єднань, про передає кореспондент Дивись.info.

Як пояснили учасники Координаційної ради, вона має на меті формувати єдину консолідовану позицію щодо найгостріших проблем учасників АТО, налагодити ефективну взаємодію з органами влади з питань захисту, реалізації законних прав та інтересів учасників бойових дій і їх сімей.

«Думка учасників АТО повинна бути врахована навіть у формуванні державної політики», - заявив керівник «Правого сектору» Львівщини Тарас Хаммер.

«Це не остаточний склад ради. Ми закликаємо створювати такі ради по всій Україні. Вона також має на меті створення позитивного іміджу ветерана серед цивільного населення добрими вчинками, бо ставлення людей до ветеранів дещо змінилося, люди відгородилися від війни, а вона триває», - додав представник Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Володимир  Шамрай.

До складу Координаційної ради УБД увійшли: ГО «Ветеранське Братерство Львівщини», НФ «Патріот», Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників АТО, ВО «Об’єднання добровольців», ГО «Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих», ГО «Українська спілка учасників АТО», ОДЧ «Карпатська Січ», Добровольчий батальйон ОУН, ГО «Всеукраїнське об’єднання учасників АТО», ГО «Асоціація учасників АТО Львівщини», ВП ГО «Правий сектор у Львівській області», ГО «Союз ветеранів десанту», ГО «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: