«Львівська політехніка» та «Компанія Ензим» проводитимуть спільні наукові дослідження

33189350_1805752249463851_235207158046654464_n

«Компанія Ензим» підписала угоду про співпрацю з Національним університетом «Львівська політехніка». Підприємство розвиває новий напрямок – біотехнології і зацікавлене залучити студентів на стажування та постійну роботу в компанії. 

На підприємстві діє інноваційна лабораторія, де науковці працюють над новими продуктами. Студенти зможуть долучитися до них під час практики, найкращих компанія запросить на роботу.

Ми підписали угоду про співпрацю з університетом “Львівська політехніка”. Угода передбачає проходження студентами практики з можливістю їхнього майбутнього працевлаштування в нашій компанії, а також спільні з університетом наукові дослідження на базі підприємства”, – розповідає Володимир Єрохін, головний технолог «Компанії Ензим», кандидат технічних наук та колишній випускник «Львівської політехніки».

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології випускає спеціалістів, які безпосередньо дотичні до основного продукту підприємства.

Оскільки “Компанія Ензим” біотехнологічний виробник, у нас є потреба у спеціалістах-біотехнологах. Саме таких спеціалістів випускає університет “Львівська політехніка”. Фактично вони єдині у Львові настільки дотичні до галузі біотехнології, як це потрібно нашій компанії”, – пояснює Володимир Єрохін.

Нещодавно “Компанія Ензим” розпочала інноваційний напрямок виробництва – виготовлення натуральних екстрактів, які дають можливість замінити штучно синтезовані речовини.

Ми розробляємо нові продукти на основі дріжджової клітини, які мають високу додану вартість, є екологічно безпечними і замінять хімічні, синтетичні аналоги. Новий напрямок дріжджові екстракти зараз основний напрямок інноваційної роботи “Компанії Ензим”, – каже Володимир Єрохін. – Це дуже перспективна галузь, оскільки  на основі дріжджової клітини можна одержати екстракт, який можна використовувати в харчовій промисловості, косметології, фармації на заміну речовинам, одержаним хімічним синтезом”.

Робота в «Компанії Ензим» – це можливість для студентів будувати успішну кар’єру в Україні.

В нас є минулорічний позитивний досвід зустрічі зі студентами кафедри, після якої кілька студентів у нас проходило практику. За результатами практики ми відібрали найкращого з них, який добре проявив себе. На сьогодні він є співробітником нашої лабораторії і продовжує кар’єру в “Компанії Ензим”, – зазначив Володимир Єрохін.

Літню практику для студентів “Компанія Ензим” планує зробити щорічною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: