Муніципали демонтували холодильники на площі Ринок (відео)

ba6c97b6-fb23-4201-8604-114184720b65

ЛКП»Муніципальна Варта» демонтувала два холодильники на площі Ринок у Львові.

Про це йдеться на Facebook-сторінці комунального підприємства.

«Стояло обладнання без жодних дозволів на площі Ринок,27. А поруч із холодильниками - дві парасолі та столик. Проте, навіть на літніх майданчиках, які мають дозволи, встановлювати холодильники заборонено, - наголосив начальник управління безпеки міста Юрій Діль.

За його словами, два холодильники патрульні Муніципальної Варти побачили ще минулого тижня. З’ясувавши, що документів на них немає, муніципали склали адмінпротокол на продавців. При цьому з’ясувати, кому ж належить це обладнання, так і не вдалось, бо при опитуванні жодний із закладів харчування не визнав, що холодильники їхні. Тож до сьогодні вони залишалися на вулиці.

Коли ж прибув евакуатор для демонтажу безгосподарного майна, продавці втекли. Натомість з’явились люди, які стверджували, що власники саме вони. Проте, підтвердити цього офіційно вони не змогли – жодних документів у них не було.
Отримати свої холодильники власник зможе, коли сплатить штраф у розмірі 1700 гривень (ст. 152 КУпАП – порушення правил благоустрою).

Вилучення нелегітимного обладнання на вулицях міста працівники Муніципальної Варти будуть здійснювати і надалі, - зазначив Юрій Діль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: