Синютка розповів про безпекову ситуацію на Львівщині

17237272_1757802724535002_2058243871_o

Безпекова ситуація на Львівщині абсолютно не погіршилася, хоча агресор більш масивніше застосовує елементи гібридної війни і сьогодні правоохоронці та Служба безпеки працюють на межі можливого.

Про це, 21 травня, під час чат-конференції на Дивись.info заявив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

«Ми системно щотижнево обговорюємо безпекову ситуацію із керівниками силових органів. Я є керівником ради оборони області і також системно збираю раду оборони і я не можу сказати, що загрози немає», - сказав Синютка.

«Хотілося б, щоби кожна людина зрозуміла, що не зважаючи на запах кави та усмішки туристів, в країні йде війна. І чим більше агресор буде терпіти від сили і міці нашої армії на Сході, тим більше він буде застосовувати різних провокативних заходів тут у нас на Заході», - наголосив голова Львівської ОДА.

Проте голова Львівської ОДА запевнив, що правоохоронці служби безпеки прикладають максимум зусиль, щоби львів’яни відчували себе безпечно, а ту зброю, яку вони виявляють і провокаторів, є результатом їхньої щоденної планомірної роботи.

Читайте також: Справа палаючого польського автобуса: СБУ провела спецоперацію у Львові

«Що стосується, нагородження міським головою Львова «апологетів руського міра», мені б дуже хотілося, щоби це була прикра випадковість, а не переконання», - додав Олег Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: