В курортній Затоці стався вибух: у поліції заявляють про спробу підпалу

pm866image004_650x410
Фото: поліція

У Білгород-Дністровському відділі поліції підозрюють, що потерпілий, який постраждав під час вибуху в затоківському готелі «Жасмин», може бути причетний до спроби підпалу будівлі.

Про це повідомив очільник ГУ Нацполіції в Одеській області Дмитро Головін.

«Встановлено, що вибух стався на першому поверсі готелю внаслідок займання газово-повітряної суміші при підготовці до підпалу цього приміщення. Одного з потенційних підозрюваних затримано, зараз він перебуває під охороною поліції в медичному закладі», - зазначив генерал Головін.

За його словами, камери спостереження зафіксували, що цей чоловік перебував на балконі кімнати, і в момент підриву намагався уникнути вибухової хвилі.

За даними джерела Укрінформу в правоохоронних органах, ще одному можливому співучаснику підготовки підпалу готелю вдалося втекти з місця події.

Нагадаємо, вибух у готелі стався надвечір 22 травня, термічні опіки отримав 27-річний чоловік, якого було госпіталізовано з 70 відсотковим ураженнями термічними опіками рук, ніг та обличчя. Причиною вибуху фахівці вважають підготовку газоповітряної суміші до підпалу будівлі.

Ведеться розслідування за ознаками ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: