СБУ затримала на хабарі трьох львівських поліцейських

sbupolice1

Одразу трьох поліцейських, які вимагали хабар, затримали у Львові співробітники Управління СБ України у Львівській області, йдеться на Facebook сторінці відомства.

Одразу трьох поліцейських, які вимагали хабар, затримали у Львові співробітники Управління СБ України у Львівській області, йдеться на Facebook сторінці відомства.

«Оперуповноважений, слідча та один з керівників Сихівського відділу поліції вимагали з місцевої мешканки п’ять тисяч доларів США. За ці гроші вони обіцяли перекваліфікувати статтю "умисне вбивство", за якою підозрюється її батько, на менш тяжку статтю Кримінального кодексу», – сказано у повідомленні.

Оперативники затримали поліцейських під час одержання усієї суми неправомірної вигоди на території однієї з лікарень міста. Операція з викриття хабарників проводилася під процесуальним керівництвом військової прокуратури Західного регіону України.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання оголошення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: