Елтон Джон приїхав до Києва боротися зі СНІДом

_101782831_unian_837275

Британський співак, громадський діяч і засновник благодійного фонду, спрямованого на боротьбу зі СНІДом, Елтон Джон приїхав на "Кураж-Базар" до Києва.

Британський співак, громадський діяч і засновник благодійного фонду, спрямованого на боротьбу зі СНІДом, Елтон Джон приїхав на «Кураж-Базар» до Києва, передає ВВС Україна.

Тут проходить благодійна акція «День з Елтоном Джоном». Метою акції є профілактика і залучення українців до боротьби зі СНІДом в Україні.

Сер Елтон у Києві проведе зустріч з українськими борцями зі СНІДом та поспілкується з ВІЛ-позитивними людьми.

Гості «Кураж-Базару» зможуть відвідати фотовиставку та міжнародний арт-проект, створений одним із найвідоміших сучасних художників Ай Вей Веєм на прохання Елтона Джона.

Вартість вхідного квитка 100 грн. Всі зібрані кошти підуть на створення інформаційно освітнього центру для молоді в Києві.

Під час заходу прочитають лекції про толерантність та недискримінацію, про сексуальну просвіту та біологію сексуальності. Відвідувачі зможуть пройти онлайн-тестування, що визначає ризик можливого інфікування на ВІЛ. Також протягом дня працюватиме безкоштовний пункт швидкого тестування на ВІЛ.

Елтон Джон приїхав до України на запрошення благодійного «Фонду Олени Пінчук», дочки екс-президента Леоніда Кучми.

У червні 2007 року співак дав безкоштовний концерт на Майдані Незалежності в Києві, на якому звернувся до всіх українців із закликом «Зупинимо СНІД разом!».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: