«Справжній Людина-павук»: в Парижі мігрант виліз на четвертий поверх по балконах і врятував дитину

bopo-e1527460757502-600x302

Тепер його запрошують на зустріч з президентом Франції.

У Парижі 22-річний малійській мігрант Мамуд Гассе (Mamoudou Gassama) зауважив, що чотирирічний дитина повис на балконі одного з будинків і в будь-який момент міг зірватися. За кілька секунд хлопець без страховки заліз по фасаду будинку і перехопив хлопчика з рук чоловіка, який утримував його, пише CNN.

До моменту прибуття служб порятунку Гассе вже врятував дитину. Його дії зняли перехожі і опублікували в соцмережах. У ЗМІ та Твіттері малійця прозвали «Людиною-павуком» за вміння так швидко підніматися по стінах.

У розмові з каналом BFM TV Гассе пояснив, що проходив повз будинок в ресторан до друзів, щоб подивитися футбольний матч. «Я люблю дітей, і не хотів, щоб хлопчик постраждав. Я побіг і почав шукати способи врятувати його. Слава богу, що я зміг залізти по балконах», - зазначив він.

Президент Франції Еммануель Макрон запросив хороброго юнака відвідати Єлисейський палац, щоб подякувати йому від імені всіх французів. А мер Парижа Анн Ідальго подзвонила йому і особисто сказала спасибі за вчинок: «Він переїхав з Малі кілька місяців тому. Париж підтримає його бажання жити тут».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: