Воротарю «Ліверпуля» стали погрожувати за помилки в фіналі Ліги чемпіонів

завантаження

Через «ляпи» Лоріс Каріус перетворився не тільки в героя жартів, але і в об'єкт ненависті футбольних уболівальників.

26 травня в Києві пройшов фінал Ліги чемпіонів - головного клубного футбольного турніру Європи. Переможцем став мадридський «Реал», який обіграв «Ліверпуль» з рахунком 3-1. Іспанська команда спочатку була фаворитом і виграла Лігу чемпіонів утретє поспіль, але вболівальники англійського клубу впевнені: у «Ліверпуля» було б більше шансів, якби не їхній воротар Лоріс Каріус (Loris Karius).

До початку другого тайму в матчі зберігався рахунок 0-0. На 51-ій хвилині голкіпер легко забрав м'яч після закидання і намагався ввести його в гру, катнув рукою по землі. Але Каріус не помітив нападника «Реала» Каріма Бензема - тому залишалося просто підставити ногу під м'яч.

Після цього клуби обмінялися голами, довівши рахунок до 2-1 на користь іспанської команди. «Ліверпуль» міг відігратися, але в кінці гри Каріус знову помилився: після несильного удару Бейла з-за меж штрафного воротар відбив м'яч прямо в ворота.

https://www.youtube.com/watch?v=-WqceNUoOwk

Гра 24-річного німецького футболіста «Ліверпуля» допомогла «Реалу» виграти 13-ий титул Ліги чемпіонів в історії. Після фінального свистка по всіх спортивних ЗМІ розлетілися кадри сліз Каріуса, який вибачався перед уболівальниками.

Жарти і погрози

Фінал Ліги чемпіонів - одне з найпопулярніших спортивних подій у світі, тому «ляпи» Каріуса стали обговорювати всюди. Користувачі соцмереж жартували про «криворукість» воротаря і порівнювали його з іншими персонажами, які не могли нічого утримати.

Над помилками іронізували не тільки рядові користувачі, а й зірки. Британський ведучий Джеремі Кларксон опублікував фото з собою на воротах і підписом «"Ліверпуль", я вільний».

Dear Liverpool. I’m available

Допис, поширений Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1)

За жартами пішли і погрози. 27 травня поліція графства Мерсісайд почала розслідування через повідомлення, які стали отримувати Каріус і його сім'я. Футболістові погрожували смертю і писали, що його «дівчисько» вб'ють, а син «заслуговує здохнути від раку». У поліції зазначили, що «вкрай серйозно» ставляться до подібних повідомлень в соцмережах.

«Я до сих пір програю ці моменти в голові»

Інші користувачі соцмереж і спортсмени навпаки підтримали футболіста, який програв фінал Ліги чемпіонів. Капітан «Ліверпуля» Джордан Хендерсон (Jordan Henderson) відмовився звинувачувати Каріуса: «Ми перемагаємо всією командою і програємо всією командою. Це стосується всіх нас. Ми були недостатньо зіграні тієї ночі».

На наступний день після матчу в своєму твіттері висловився і сам воротар. Він визнав помилки і подякував уболівальникам, які підтримали його після події в Києві.

«Я до сих пір не спав. Я до сих пір програю ті моменти в голові - знову і знову, і знову ... Я нескінченно вибачаюся перед одноклубниками, перед вами, вболівальники, перед усіма співробітниками клубу. Я знаю, що все зіпсував двома своїми помилками. І всіх підвів.

Спасибі нашим неймовірним уболівальникам, які приїхали до Києва і підтримали мене навіть після матчу. Я не сприймаю це як належне - це ще раз показало мені, яка ми все величезна сім'я. Спасибі вам. Ми повернемося [і станемо] ще сильніше», - написав Лоріс Каріус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: