У Львові оперуповноваженого, підозрюваного у хабарництві, взяли під варту і визначили заставу

101-22625413-

Галицький районний суд обрав оперуповноваженому сектору кримінальної поліції одного з відділів поліції ГУ НП у Львівській області, затриманому на 5 тис дол США хабара, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою внесення застави – 140 тис грн.

Про це повідомив речник ГПУ Андрій Лисенко.

«За процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди оперуповноваженим сектору кримінальної поліції одного з відділів поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Хабар у розмірі 5 тис дол США призначався за сприяння у вирішенні питання щодо перекваліфікації кримінального провадження, а також укладення угоди про визнання винуватості з підозрюваним з узгодженим покаранням, не пов’язаним із позбавленням волі», – повідомив Андрій Лисенко.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Кошти виявлені та вилучені в повному обсязі під час проведення огляду місця події.

Спецоперація з викриття вказаної особи проводилася спільно зі слідчими слідчого відділу Управління СБУ у Львівській області за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ у Львівській області.

За результатами проведених першочергових слідчих (розшукових) дій старшому лейтенанту повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням). Крім того, Галицьким районним судом м. Львова обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою внесення застави – 140 тис грн.

Правопорушника відсторонено від займаної посади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: