«Вікі любить музику»: «Вікіпедія» оголосила конкурс на музичну тематику українською мовою 

80_main

Переможцями конкурсу стануть два користувача, які наберуть у підсумку найвищий загальний бал у межах групи, і отримають приз на суму 5 000 гривень. 

Інтернет-енциклопедія «Вікіпедія» оголосила конкурс статей на музичну тематику українською мовою «Вікі любить музику», преможці якого отримають цінні призи. Про це повідомляє прес-служба порталу.

«Вікі любить музику» – це конкурс, метою якого є створення і покращення статей в Українській Вікіпедії на музичну тематику. Організатором є громадська організація «Вікімедіа Україна».

На сайті опублікований перелік вимог до статей та заборони, порушники яких будуть дискваліфіковані. Переможцями конкурсу стануть два користувача, які наберуть у підсумку найвищий загальний бал у межах групи, і отримають приз на суму 5 000 гривень. Також будуть оголошені додаткові номінації, переможці яких теж отримають цінні призи. Конкурс триває з 1 до 30 червня 2018 року включно.

З будь-яких питань стосовно конкурсу, щодо участі чи співпраці, організатори просять писати на електронну адресу: [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: