Як підібрати ідеальне покриття для підлоги?

пропитка-пола-маслом
Фото ілюстративне. Джерело: Navro.ORG

Якщо ви ще не почали запланований на теплу пору року ремонт, не поспішайте.

*промоція

Спочатку ознайомтеся з нашими рекомендаціями щодо того, яке покриття для підлоги слід обирати для кожної кімнати. Можливо, ваші погляди на будинок зазнають деяких зміни.

Напевно ви неодноразово стикалися з тим, що багато людей підбирали не зовсім правильне покриття для підлоги в передпокої. Вся справа в тому, що покриття підлоги в передпокої має бути не тільки брудо- і вологостійке, воно повинно бути монолітним і зносостійким, оскільки стикається не тільки з різними агресивними зовнішніми проявами у вигляді снігу, калюж і бруду, а й різного взуття. Наприклад, жіночі підбори з легкістю продавлюють паркетне покриття, дряпають лінолеум і навіть дерев'яні підлоги. Відповідно, найкращим рішенням для передпокою є плитка. Як, власне, і для кухні та ванної кімнати. Якщо кухонна підлога регулярно стикається з жирами, водою та іншими наслідками готування, то у ванній гігроськопічна підлога може стати причиною цвілі і ураження стін грибками.

Для їдальні та вітальні ідеальним покриттям підлоги є ламінат Egger або дубова дошка. Підлоги з таких матеріалів виглядають затишно, вони теплі в будь-який час року, і не вимагають додаткового обігріву, а ще дуже міцні і довговічні.

У дитячих кімнатах досить весело виглядає ковролін на товстій основі, виготовлений з екологічно чистої сировини. Подібний матеріал володіє гіпоалергенними і антибактеріальними властивостями, легко миється і чиститься, сприяє безпеці малюків.

Аналогічний матеріал підходить і для спальні. Втім, тут можна і експериментувати - в деяких будуарах досить вишукано виглядає паркет, а ближче до ліжка - штучні килими. Така обстановка підкреслює почуття прекрасного, яким, безумовно, володіє господар квартири, в якій у кожній кімнаті ідеально підібрано покриття для підлоги.

*промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: