Савченко вирішила припинити голодування

1526402863_nadezhda-savchenko-1
Фото: ИнформБюро

Надія Савченко вирішила припинити голодування. Такий крок пояснюється тим, що вона хоче повторно пройти тестування на «детекторі брехні».

Про це йдеться на сторінці Надії Савченко у Фейсбук.

«У зв'язку з тим, що за майже два місяці слідство не надало результатів експертизи на детекторі «правди», Надія Савченко ухвалила рішення перервати голодування для проходження повторної експертизи», – мовиться у дописі.

Крім того, наразі сторона захисту готує відповідне клопотання для призначення психо-фізіологічного дослідження на поліграфі, яке має відбутися у одній із державних експертних установ.

«Сподіваюсь слідство зважить на зазначене клопотання для встановлення дійсних намірів Савченко, бо хто ж буде проти встановлення об'єктивних обставин справи, якщо цей обов'язок лежить на органі досудового розслідування. Особисто мене, як захисника Савченко влаштує будь-яка позиція органу досудового розслідування в питанні поліграфа», – підкреслив захисник політикині Костянтин Глоба.

Також речники Савченко нагадали, що 20 травня спливло 69 діб з моменту, як народна обраниця розпочала «Голодний протест проти незаконного ув'язнення».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: