Що дивитися цієї весни. Кращі серіали травня

MV5BMjliNDFhMmQtNWUxYS00MWUyLTk1OWUtMDZlYWY4NGY2ZmNmXkEyXkFqcGdeQXVyODM5NjI5NTA@._V1_

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

Продовження популярної кінофраншизи 1980-х років, постапокаліптичне шоу по-датському та новинка з Камбербетчом в якій він доводить, що «Шерлок» зовсім не був його головною роллю — в кращих серіалах травня.

Cobra Kai/Кобра Кай
(2 травня)

YouTube Red запустив стрімінговий серіал-сиквел до фільму 1984 року «Малюк-каратист» під назвою Cobra Kai ( «Кобра Кай»). Через 34 роки після подій оригінального фільму Джонні Лоуренс, розорений невдаха, прагне повернутися до нормального життя. Зробити це можна, на його думку, лише відновивши роботу сумнозвісної школи карате «Кобра Кай». Також на нього чекає зустріч з давнім суперником Деніелом Ларусс - нині успішним чоловіком, який зберігає життєву гармонію, якої колись вчив його містер Міягі.

The Rain/Дощ
(4 травня)

Наступна новинка - перша спільна робота Netflix з Данією - пост-апокаліптичний young adult трилер The Rain ( «Дощ»). Брат і сестра виходять зі свого укриття через шість років після того, як смертоносний вірус знищив майже все населення Землі. Тепер у них нове завдання - пошук тих, що вижили.

Sweetbitter/Солодка гіркота
(6 травня)

На каналі Starz відбулася шестисерійної адаптації бестселера Стефані Данлер Sweetbitter («Солодка гіркота»). Це історія про приїжджу офіціантку з непоказного кафе, яка закохується в чуттєві задоволення Нью-Йорка: устриці, шампанське, кокаїн, випадковий секс.

https://www.youtube.com/watch?v=xcD5uRVO2SE

Vida/Життя
(6 травня)

У Starz ще одна новинка - Vida. Її головні героїні - дві сестри, які рідко між собою спілкуються. Дівчата повертаються в Східний Лос-Анджелес, де тільки що померла їхня мати, і тепер вони повинні вирішити справи з бізнесом.

https://www.youtube.com/watch?v=c0ttPSaqhF0

Safe/Безпека
(10 травня)

Safe («Безпека») - трилер від Netflix з Майклом С. Холом в головній ролі. Його герой - Том, овдовілий батько-одинак ​​двох дочок-підлітків, щосили справляється з горем. Але, як то кажуть, біда не приходить одна: в один жахливий день без вісті пропадає одна з дочок Тома.

Patrick Melrose/Патрік Мелроуз
(12 травня)

Showtime нагадує про себе новинкою Patrick Melrose («Патрік Мелроуз»), знятої за мотивами оповідань британського письменника Едварда Сент-Обіна. У центрі уваги - сучасний англійський денді, аристократ і серцеїд, у якого є все для того, щоб відбутися в житті як особистість. Однак старі психологічні травми і важке дитинство привели до дуже плачевних результатів і саморуйнування.

https://www.youtube.com/watch?v=JQh36eStMqk

Picnic at Hanging Rock/Пікнік біля Висячої скелі
(25 травня)

Picnic at Hanging Rock («Пікнік у Висячої скелі») - нова екранізація детектива Джоан Ліндсі, дія якого відбувається в 1900 році в Австралії. Під час святкування Дня всіх закоханих троє школярок на чолі з вчителькою відправляються на пікнік в район Висячої скелі, місцевої визначної пам'ятки, і безслідно зникають.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: